Un preparat rapid și ușor, perfect pentru orice seară a săptămânii.
Timp preparare: 5 minute | Timp de gatire: 15 minute | Numar de portii: 4
INGREDIENTE:
3 căni de paste integrale de grâu
12 bețe de sparanghel
1/2 piept de pui (oase și piele îndepărtate)
1-1/2 cani de ciuperci proaspete, bucati sau felii
1/2 cană supă de pui cu conținut scăzut de sodiu
1 lingura ulei de masline extravirgin
1/4 cană brânză feta, mărunțită
1 roșie medie
Un praf de piper, rosu sau cayenne
INSTRUCTIUNI:
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, tăiați puiul în cuburi mici și puneți-l într-o tigaie cu ulei de măsline. Gătiți până când este parțial gata. Adăugați sparanghelul și ciupercile, continuați să gătiți până când puiul este gata. Adăugați supa de pui și acoperiți tigaia, gătiți până sparanghelul este fraged crocant. Adaugă pastele, fulgi de ardei roșu (după gust) și brânză feta. Se ia de pe foc. Serviți cu roșii proaspete tăiate cubulețe pentru a ornat. Bucurați-vă!
Sfaturi utile:
Informatii Nutritionale:
Numar de porții: 4
Valoare per porție:
- Calorii: 207.6
- Grăsimi totale: 7,0 g
- Colesterol: 27,0 mg
- Sodiu: 206,0 mg
- Carbohidrați totale: 25,4 g
- Fibre alimentare: 4,7 g
- Proteine: 14,3 g