Cu aroma sa bogată, pământească și textura catifelată, această supă vă va încânta cu siguranță papilele gustative
Timp preparare: 15 minute | Timp de gatire: 20 minute | Numar de portii: 4
INGREDIENTE:
500 g ciuperci proaspete
1 ceapa, tocata marunt
2 catei de usturoi, tocati
2 linguri de unt
2 căni de sup[ de legume
1 cană de smântână groasă
Sare si piper dupa gust
INSTRUCTIUNI:
- Într-o oală mare, topește untul la foc mediu. Adăugați ceapa tocată și usturoiul tocat și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
- Adăugați ciupercile în oală și gătiți până când își eliberează lichidul și încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
- Adăugați bulionul de legume și aduceți la fiert. Reduceți focul și lăsați să fiarbă 5 minute.
- Scoateți oala de pe foc și folosiți un blender de imersie pentru a face supa în piure până la omogenizare.
- Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper după gust. Serviți cald și bucurați-vă de experiența gourmet delicioasă.
Sfaturi utile: dacă doriți să adăugați o notă suplimentară de lux, acoperiți fiecare castron cu o praf de crème fraîche sau o stropire de arpagic tocat înainte de servire. Și dacă vrei să-l faci și mai distractiv, de ce să nu-l servești într-un castron de pâine. Crede-mă, nu vei regreta!
Informatii Nutritionale:
Porții pe rețetă: 4
Valori per portie:
- Calorii: 250
- Grasimi totale: 21 g
- Carbohidrați total: 12 g
- Proteine: 5 g