O versiune rapidă și ușoară a unui clasic italian, care poate fi gătită la cuptor sau pe aragaz.
Timp preparare: 10 minute | Timp de gatire: 15 minute | Numar de portii: 4
INGREDIENTE:
4 (de cate 150 gr) piept de pui dezosat și fără piele
Sare si piper
1/2 lingurita praf de usturoi
4 (de cate 20-25 grame) felii de brânză mozzarella
1/2 cană sos marinara
1 lingura ulei de masline
1/2 lingurita condimente italiene și parmezan dupa gust
INSTRUCTIUNI:
Asezonați puiul cu sare, piper și praf de usturoi. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Acoperiți fiecare piept de pui cu 2 linguri de sos, 1 felie de brânză și o strop de ierburi. Coborâți focul pe aragaz la mic, acoperiți și gătiți până când brânza se topește. Asigurați-vă că tigaia este sigură pentru cuptor. Se pune la cuptor până când brânza se topește apoi se adauga parmezanul și se lasă la cuptor până se rumenește ușor.
Sfaturi utile:
Informatii Nutritionale:
Porții pe rețetă: 4
Valori per portie:
- Calorii: 299,2
 - Grasimi totale: 13,5 g
 - Colesterol: 107,5 mg
 - Sodiu: 416,2 mg
 - Carbohidrați total: 4,4 g
 - Fibre alimentare: 0,9 g
 - Proteine: 38,3 g
 
				






								
								
								